Hoe repareer ik Dell Laptop niet inschakelen of opstarten in Windows?

ik Dell Laptop niet inschakelen of opstarten in Windows

Wordt uw Dell-laptop niet ingeschakeld of wordt er niet opgestart? Heb je alle online beschikbare resoluties geprobeerd en slaag je er nog steeds niet in deze te activeren? Nou, geen paniek! U hebt de juiste plaats bereikt om het probleem te verhelpen. Onze technici hebben u alle mogelijke resoluties gegeven voor geen stroom, geen bericht, geen opstartprocedure en geen videofouten op basis van de symptomen waarmee uw Dell-laptop wordt geconfronteerd. Als uw Dell-laptop helemaal niet wordt ingeschakeld, raden de experts van Dell Reparatie Centrum aan eerst hard te rusten. Het uitvoeren van een harde reset zal veel internetproblemen oplossen en zal ook eventuele resterende stroom die misschien aanhoudende fouten oplevert, wegnemen.

  • Schakel uw Dell-laptop uit en koppel de netadapter of voedingskabel los.
  • Als uw Dell-laptop een verwijderbare batterij heeft, verwijder deze dan ook.
  • Als externe of randapparatuur is aangesloten, zoals een USB-station, printerkabel en mediakaart, koppelt u deze ook los.
  • Nu moet u de startknop 15-20 seconden ingedrukt houden zodat de resterende stroom wordt afgetapt.
  • Verbind nu de connect AC-adapter en de batterij die u in de eerste stappen hebt verwijderd.

Als uw laptop nog steeds niet opstart in het besturingssysteem, volgt u de onderstaande stappen om dit keer hardwarediagnostiek uit te voeren, op basis van de symptomen die u op uw Dell-computer ondervindt.

  • Controleer of alle kabels veilig zijn aangesloten, inclusief stroom- en gegevenskabels.
  • Controleer of het stopcontact werkt door andere apparaten zoals een telefoonoplader of citruspers aan te sluiten.
  • Bypass een back-up van de batterij of stekkerdoos en sluit de stroomkabel rechtstreeks aan op het stopcontact.
  • Koppel de niet-essentiële items zoals printer, flash-stuurprogramma, externe harde schijven, enz. Los en alle verwijderbare apparaten zoals schijven, SD-kaarten of mobiele telefoons moeten ook worden verwijderd.
  •  Controleer ook of de PSU op de verkeerde spanning is veranderd.

Als de symptomen verband houden met geen POST, No Boot, No Video, enz., Moet u een geschikt proces volgen om het te repareren. Bel ons op Dell Reparatie Service Centrum +31-203690307 voor het oplossen van uw problemen. Geen stroom of geen opstartproblemen optreden vanwege vele redenen en ze kunnen worden opgelost onder begeleiding van experts. We raden u aan ons uw vragen in detail te e-mailen en de onmiddellijke antwoorden te krijgen om uw systeem weer in werkende staat te krijgen.