Hoe Blue Screen Error van uw Dell-laptop te repareren?

f:id:SophiaTeodros:20190710174043j:plain

Zoals we allemaal weten, is Dell een van de populairste merken over de hele wereld. Het biedt zeer goede functies aan zijn gebruikers. Maar soms moeten we geconfronteerd worden met enkele problemen met technologische apparaten. Hetzelfde is het geval met Dell-laptop ook. In deze blog gaan we bespreken hoe u de blauwe schermfout van uw laptop kunt oplossen. Degenen die geen idee hebben wat een blauw scherm is en hoe hiermee gerelateerde problemen kunnen worden opgelost. Ze moeten de blog zorgvuldig doornemen voor een beter resultaat.
Ten eerste moeten we weten wat een blauw scherm is en wanneer treedt de blauwe schermfout op? Blauw scherm wordt weergegeven wanneer het venster een bepaalde situatie tegenkomt. Het treedt op wanneer Windows een fout detecteert die niet kan worden hersteld zonder gegevens te verliezen of veel andere redenen zijn er voor.
 Hier gaan we bespreken wat we moeten doen als het probleemoplossende veel voorkomende blauwe schermfoutmeldingen weergeeft. Wanneer uw laptop zichzelf opnieuw opstart, kan er de reden zijn dat uw venster een kritieke fout heeft ontdekt. Maar voor het analyseren van de fout moeten we de automatische herstart uitschakelen. Hiervoor kunt u de onderstaande stappen volgen:
 
  • Eerst moet u op de startknop klikken en vervolgens daar de geavanceerde systeeminstelling typen en vervolgens het tabblad Geavanceerd kiezen.
  • Nu moet u de instelling selecteren bij het opstarten en herstellen. Vervolgens moet u zien onder systeemfout en klik vervolgens op OK en kies Toepassen.
Maar als uw blauwe schermfout aangeeft dat het stuurprogramma vastzit en wacht op iets, moet u de volgende dingen controleren die hieronder worden beschreven:
 
  • Ten eerste moet u controleren of BIOS is bijgewerkt of niet.
  • Controleer ook of de videostuurprogramma's zijn bijgewerkt of niet.
  • Ten slotte moet u proberen de respectieve videokaart uit te wisselen
Als het probleem niet kan worden opgelost met uw probleem, moet u resetten of u kunt Windows 10 opnieuw installeren. Voor het opnieuw installeren kunt u naar onze website gaan en controleren hoe u Windows 10 kunt resetten of opnieuw installeren.
We hopen dat de bovenstaande informatie u helpt. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met Dell Reparatie Centrum. Onze bemanningsleden zijn hoog opgeleid. Ze helpen u snel uw probleem op te lossen. U kunt ook contact opnemen met Dell Reparatie Service Centrum +31-161794597 voor meer informatie of vragen.