Problemen met het afspelen van audio oplossen met Dell-computers

Problemen met het afspelen van audio oplossen met Dell-computers

Heeft u problemen met het afspelen van audio op uw Dell-computer? Als u geen audio op uw computer kunt afspelen, raden we u aan eerst te controleren of het probleem aankomt met bepaalde inhoud of met alle inhoud en toepassingen. Als het probleem met slechts één video- of audiocontent is, kan het probleem te maken hebben met de inhoud zelf of met de kwaliteit van de inhoud. Controleer of het audioformaat wordt ondersteund op uw pc of probeer het af te spelen op een andere applicatie of apparaat. Nu u hebt geverifieerd dat u met dit probleem te maken krijgt met alle audio en video’s, volgt u de onderstaande stappen om problemen met uw pc op te lossen. U kunt de onderstaande stappen gebruiken om knetteren, stotteren, schokkerig, onderbroken, schokkende, vervormde of geen audioproblemen op te lossen. Begin nu zonder verdere vertraging met de stappen:

  • Meestal treden dergelijke problemen op vanwege beschadigde audiokabels of audiopoorten van uw Dell pc. Soms worden de audiopoorten blootgesteld aan stof en veroorzaken ze fysieke schade die uiteindelijk kan leiden tot geluidsproblemen met uw apparaat. Op deze momenten raden we u aan de audiopoorten schoon te maken met een stofverwijderingsbus. Zorg ervoor dat u geen vloeibare reinigingsmiddelen of reinigingsoplossing of zelfs een vochtige doek gebruikt en verwijder eventuele audio- en voedingskabels voordat u stofafscheider op de poorten aanbrengt.
  • Als er fysieke schade zichtbaar is op de audiopoorten van uw computer, kunt u contact opnemen met Dell Reparatie Centrum voor onmiddellijke hulp.
  • Nu, als er geen fysieke schade is op de audiopoort van uw pc en u hebt ook geprobeerd deze te reinigen met een bus perslucht, controleer dan eerst of het probleem aanhoudt. Probeer uw computer opnieuw op te starten als het probleem zich blijft voordoen. Een onmiddellijke herstart lost veel tijdelijke problemen met het apparaat op door het RAM van de pc op te ruimen en eventuele foutieve processen die een probleem kunnen veroorzaken, af te sluiten. Zorg ervoor dat u onze website bookmarkt voordat u uw pc opnieuw start en open deze opnieuw nadat u uw apparaat opnieuw hebt opgestart.

We hopen dat u uw probleem met uw Dell-computer hebt opgelost. Neem contact op met Dell Reparatie Centrum +31-202018141 voor hulp als het probleem zich blijft voordoen of als u een ander probleem met uw Dell pc ondervindt.

Originele bron