Hoe Problemen Met Trage Prestaties Van Een Dell-Laptop Oplossen?

f:id:SophiaTeodros:20190613195655j:plain

Is uw Dell-laptop traag, reageert niet meer of duurt het langer dan verwacht om te reageren? Is het langzaam opstarten of afsluiten? U wordt mogelijk geconfronteerd met een probleem met de systeemprestaties. Of het systeem gestaag langzamer is geworden of abrupt gestopt is met werken, er kunnen verschillende redenen zijn voor de prestatiegerelateerde problemen.

Trage prestaties en andere problemen kunnen het gevolg zijn van gefragmenteerde gegevens op de harde schijf, externe randapparatuur zoals een dockingstation, verouderde apparaatstuurprogramma’s, verouderde of corrupte besturingssysteembestanden, schijfproblemen, onvoldoende geheugen (RAM), hardwarefout, enz. Dell Reparatie Centrum Amsterdam biedt hier de stappen voor het oplossen van problemen om trage prestatieproblemen op uw Dell-computer op te lossen.

  1. Start uw Dell-laptop / computer regelmatig opnieuw: als u een systeem opnieuw opstart, kunt u veel problemen oplossen. Het is een effectieve manier om het systeemgeheugen te wissen en ervoor te zorgen dat alle foutieve processen en services die zijn gestart worden uitgeschakeld. Hiermee sluit u alle apps of software die op uw systeem, op de achtergrond en op de taakbalk worden uitgevoerd. Hoe meer dingen je hebt geopend en hoe langer ze blijven werken hoe geweldig de wijzigingen zijn die je systeem vertraagt ​​en uiteindelijk RAM opraken. Daarom wordt u aangeraden uw systeem één keer per week opnieuw te starten.
  2. Voer de geautomatiseerde tool uit in de SupportAssist-tool:
  3. Houd de Windows-toets op uw systeem ingedrukt en druk op de toets Q op het toetsenbord.
  4. Voer in het verschenen zoekvak ondersteuning in.
  5. Kies SupportAssist in de resultatenlijst.
  6. Klik op Nu starten om alle tests uit te voeren. U kunt ook op de pijl Omlaag klikken en een afzonderlijke test uitvoeren.
  7. Voer een complete hardwarediagnosetest uit: deze kan u helpen bij het identificeren van hardwareproblemen en gerelateerde problemen en biedt u stappen voor het oplossen van problemen om het probleem op te lossen. Start uw systeem opnieuw op en druk op de F12-toets wanneer het Dell-logo verschijnt. Selecteer Diagnostiek met de pijltjestoets en druk op de Enter-toets. Volg de aanwijzingen op het scherm en dienovereenkomstig te reageren. Als de test mislukt, moet u ervoor zorgen dat u de foutcode noteert en de code valideert.

U kunt ook proberen te scannen op malware, malware kan ervoor zorgen dat een systeem vastloopt, traag presteert, enzovoort. Als u problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van de bovenstaande stappen, kunt u contact opnemen met Dell Reparatie Service Centrum+3120-8004951. Onze technici zullen u de nodige resoluties bieden met gemak en comfort. U kunt ons bellen, e-mailen of chatten via live chatdiensten.

Original Source